Jorgandžije ponizile ljute rivale

Scena pred utakmicu Real - Atletico je naslutila debakl Kraljeva

Admin Čaušević

Koliko god se u Realu vadili da je u pitanju prijateljska utakmica i da je rezultat nebitan Kraljevi su doživjeli pravo poniženje protiv Atletica.

U duelu sa 10 golova Jorgandžije su slavile sa 7:3. Glavni akter susreta bio je Diego Costa koji je zabio četiri gola, ali dobio i crveni karton.

Da Real Madrid očekuje fijasko u ovom duelu moglo se naslutiti i na samom zagrijavanju oba tima.

Dok su u Atleticu zagrijavali veoma intenziveno podijeljeni u dvije grupe pri čemu su pokazali veliko zajedništvo igrali Reala su bili poprilično udaljeni jedni od drugih i djelovali su poprilično nezainteresovano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo ta nezainteresovanost došla je na naplatu tokom utakmice kada su izabranici Diega Simeonea doslovno ponizili svog ljutog rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.