Najbolji igrač svijeta je samo širio ruke

Luka Modrić se nije proslavio

Najbolji igrač svijeta je samo širio ruke

M. Šljivak

Real Madrid sinoć je u pripremnom meču doživio pravu blamažu i poražen je od gradskog rivala Atletico Madrida sa 7:3.

Kraljevi su u ovom meču izgledali očajno. Na poluvremenu su gubili sa 5:0, bilo je u dva navrata i šest golova razlike, a na kraju je Atletico slavio sa 7:3.

Igrači Reala su djelovali nezainteresovano. Dokaz tome je reakcija najboljeg igrača svijeta Luke Modrića i Brazilca Viniciusa kod jednog pogotka.

Stajali su i gledali kako protivnički fudbaler uzima loptu, a Modrić je na kraju samo širio ruke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj video donio je žestoke kritike na račun oba fudbalera. Naravno, mnogo veće su bile na račun najboljeg fudbalera svijeta i mnogi i dalje tvrde da je napravljena velika greška kada je Luka proglašen za najboljeg.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adoutd
Sad se pokazi koliko si dobar lako ti je bilo sa igracima oko tebe
9 0
ZivioFudbal
Hahahaha najbolji igrac svijeta
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti