Pri rezultatu 0:3

Nije mogao da trpi blamažu: Atletico "trpao" Real, navijač Kraljeva otišao da klanja

Admin Čaušević

Real Madrid odavno nije ponižen kao u prijateljskom duelu protiv Atletico Madrida. Jorgandžije su na američkoj turneji slavile sa 7:3. 

U susretu sa 10 golova briljirao je Diego Costa koji je četiri puta zatresao mrežu Kraljeva, a nakon prvih 45 minuta Atletico je vodio sa nestvarnih 5:0.

Na tribinama je očekivano bilo mnogo više navijača Real Madrida, a pojedinim je izuzetno teško palo šta se dešava na terenu MetLife stadiona.

Nakon 20 minuta već je na semaforu bilo 3:0, jedan od navijača Reala islamske vjeroispovijesti očigledno nije mogao da trpi blamažu izabranika Zinedinea Zidanea.

On je napustio svoje mjesto, otišao je u unutrašnjost stadiona, ispred sebe položio serdžadu s obilježjima Real Madrida te obavio molitvu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.