Prvi poraz Tuzlaka

Bošnjaković: Takvoj ekipi nije se lako suprostaviti

Samir Mlaćo

FK Tuzla City u Bijeljini je u subotu upisao prvi poraz u novoj sezoni Premijer lige. Tuzlaci su lako pali u Bijeljini i Radnik je više nego zasluženo mogao da slavi nakon meča.

Gosti nisu bili na nivou, a šef struke Milenko Bošnjaković je čestitao Radniku na pobjedu.

"Mi smo i prije utakmice znali kvalitete Radnika. Znali smo ako izađemo visoko da imaju jako brze krilne napadače i da to može biti pogubno, a ako se spustimo nisko da će kroz pas igru gdje su kvalitetni doći do gola. Takvoj ekipi se nije lako suprostaviti. Mi smo naletjeli na jednog raspoloženog i kvalitetnog Radnika koji nas je nadigrao i zasluženo pobijedio, a nama ne preostaje ništa nego da se okrenemo Borcu", kazao je Bošnjaković.

Tuzla City nakon dva kola na svom kontu ima tri boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.