Nije upoznat sa zemljom u kojoj živi

Ramsey izazvao bijes na Apeninima: Pokušao nacrtati Italiju i obrukao se za sva vremena

Endin Čaušević

Aaron Ramsey je na kraju prošle sezone napustio Arsenal i odlučio je potpisati za Juventus.

Velšanin je u Juventus stigao bez obeštećenja jer mu je ovog ljeta istekao ugovor s londonskim klubom. Iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda na kraju je izabrao Staru damu.

Ramseyja očekuje žestoka konkurencija u veznom redu Juventusa, ali vjeruje da se može izboriti za mjesto u početnoj postavi.

Ipak, u Italiji nisu baš fanovi Ramseyja nakon što je učestvovao u kvizu znanja o državi s Apenina. Od njega se tražilo da nacrta kako Italija izgleda na mapi, ali blago rečeno se obrukao.

Njegov "crtež" se nije svidio javnosti u Italiji i mnogi ne mogu da vjeruju da Ramsey ne zna vjerovatno lakšu mapu za nacrtati, a to je popularna "čizma".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.