Poznato je koliko novca Juventus želi dobiti za Marija Mandžukića
Mandžukić nije u planovima Maurizija Sarrija

Hrvat je jako blizu odlaska iz Torina

Poznato je koliko novca Juventus želi dobiti za Marija Mandžukića

S. Pašalić

Maurizio Sarri je nedavno preuzeo Juventus, ali ima jedan problem.

Naime, Italijan je stigao u klub koji ima jako puno sjajnih igrača, ali ih je na poziciji napadača previše, odnosno dva napadača su višak u Staroj dami.

Prvi koji je na izlaznim vratima Juventusa ovog ljeta je 19-godišnji Moise Kean koji je i sam svjestan da neće dobiti previše prilika naredne sezone pored jake konkurencije.

Još uvijek se međutim traži drugo ime koje će napustiti Torino, a dilema je između Gonzala Higuaina i Marija Mandžukića.

Nekoliko ponuda je već stiglo za Higuaina, ali ih je on sve odbio i želi ostati u Juventusu. Za Marija Mandžukića također postoji interes nekoliko klubova, a klub iz Torina je sada i postavio cijenu za njega.

Corriere dello Sport danas piše da je ta cijena između 25 i 30 miliona eura, a Juventus se na ovaj potez odlučio da se "osigura" i da olakša prodaju svog igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Slično pišu i drugi italijanski mediji koji prenose da iako postoji interes za Mandžukića, još uvijek nije stigla niti jedna konkretna ponuda.

Već je poznato da Borussia Dortmund želi hrvatskog napadača, špekulisalo se i o interesu Bayerna, ali su iz ovog kluba odbacili te tvrdnje, a pisalo se i o tome da Everton sprema ponudu od 25 miliona eura, međutim ona još uvijek nije stigla na adresu Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Daj ga dzabe majku vam jebem, isti ste bolwsnici oni iz rome sto traze za dida dzeku 20 miliona jebem vam majku
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi