Prekida odmor: Dybala donio odluku o svojoj budućnosti!

Argentinac zna gdje će igrati predstojeće sezone

Prekida odmor: Dybala donio odluku o svojoj budućnosti!

Admin Čaušević

Posljednjih dana Paulo Dybala se dovodi u vezu s odlaskom iz Juventusa, a sjajni Argentinac je već donio odluku gdje će igrati predstojeće sezone. 

Dybala nije putovao s Juventusom na azijsku turneju jer je zbog nastupa na Copa Americi sa selekcijom Argentine dobio produženi odmor. 

Ovaj 25-godišnjak se spominje kao novi igrač Intera i Manchester Uniteda jer bi prema izvještajima italijanskih medija mogao biti uključen u razmjenu sa Maurom Icardijem odnosno Romeluom Lukakuom. 

Ipak, Dybala je odlučio da ostane Juventusu i dokaže se Mauriziju Sarriju. Odlučio je prekinuti odmor i vratiti se ranije kako bi se što prije upoznao s metodama ovog iskusnog stručnjaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Planirano je da Dybala bude slobodan do 5. augusta, ali ako je vjerovati Sky Sportu odlični ofanzivac će se već naredne sedmice pojaviti u Torinu. 

Argentinac se nije proslavio prošle sezone, pa je tako u svim takmičenjima zabio 10 golova. Zato i ne treba da čudi njegova odluka da što prije počne pripreme za novu takmičarsku godinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Kako ne bi, Igra sa Ronaldom, Pjanicem, De Ligtom, itd. itd. Nemoras puno misliti o ovoj odluci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi