Makedonac ponovo u Premijer ligi

Urdinov i službeno igrač FK Velež! · Zvanično

Admin Čaušević

Yani Urdinov se vratio u Premijer ligu BiH. 

Urdinova ćemo nakon nekoliko godina ponovo gledati na premijerligaškim terenima obzirom da je i zvanično postao fudbaler FK Velež.

Pouzdani lijevi bek koji je ljubiteljima fudbala u BiH ostao upamćen po nastupima u FK Željezničar je s mostarskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Urdinov je posljednji angažman imao u slovačkom Ruzomberoku, a osim za Željezničar nastupao je i za Bohemians 1905, FC Zira, Vysocina, Flamurtari, Shkendiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom na svoje iskustvo i kvalitet nema dileme da će ovaj 28-godišnjak predstavljati veliko pojačanje za mostarske Rođene. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.