Čeka ga duga, duga pauza

Sezona nije još ni počela, a Eric Bailly je već u suzama

Sezona u Engleskoj nije još zvanično ni počela, a defanzivac iz Obale Slonovače Eric Bailly našao se u velikim problemima.

On se povrijedio prije nekoliko dana u prijateljskom susretu protiv Tottenhama koji je igran u okviru International Champions Cupa, a trener Ole Gunnar Solskjaer je odmah nakon tog meča rekao da stvari ne izgledaju dobro.

"Ne izgleda sjajno", prokomentarisao je tada Solskjaer, a danas je potvrdio da je Bailly završio na operacijskom stolu.

On je nakon večerašnje pobjede protiv Kristiansunda poručio da je Bailly imao operaciju koljena, a naravno to automatski znači da će pauzirati između četiri i šest mjeseci.

Ovo su svakako vrlo loše informacije za sve navijače Uniteda čiji klub ionako muku muči sa odbranom još od vremena Nemanje Vidića i Rija Ferdinanda.

Ipak, sve više se u posljednje vrijeme spominje dolazak štopera Leicestera Harryja Maguirea pa bi to svakako moglo biti utješno za navijače slavnog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svemu dodajmo i to da su Crveni đavoli večeras porazili pomenutu norvešku ekipu sa 1:0, a strijelac jedinog gola bio je Juan Mata.

Manchester za četiri dana očekuje novi prijateljski susret, a rival će ovog puta biti AC Milan. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.