Novi trener do 12. augusta

Danijel Jusup napustio kormilo HKK Široki

Danijel Jusup u narednoj sezoni definitivno neće voditi HKK Široki.

U prošloj sezoni Širokobriježani su pod Jusupovim vodstvom osvojili titulu prvaka BiH, no unatoč velikoj želji, između dvije strane na kraju nije postignut dogovor o nastavku saradnje.

Potvrdio je to HKK Široki i putem svoje zvanične stranice, poželjevši pritom svom, sada već bivšem, terenu puno sreće i uspjeha u budućnosti.

Novi trener HKK Široki koji bi trebao voditi klub u ABA ligi 2 i prvenstvu BiH trebao bi biti poznat do 12. augusta kada je zakazan početak priprema za novu sezonu.

Kroz dosadašnju trenersku karijeru Jusup je, podsjećanja radi, vodio Zagreb, Split, Benston, Anwil, Zadar s kojim je osvojio Goodyear ligu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.