Kapiten Zubac produžio vjernost Širokom

Ostaje na Pecari

Kapiten Zubac produžio vjernost Širokom

Jure Zubac i u narednoj sezoni će nositi dres HKK Široki.

Širokobriježani su ranije najavili kako će poraditi na igračkoj križaljci tokom ljeta, a nakon što je ostanak najavio trener Danijel Jusup, sada je saradnja produžena i sa kapitenom momčadi.

Naime, putem zvanične stranice Široki je objavio da je Jure Zubac produžio ugovor s klubom s Pecare na još jednu sezonu, a do dogovora je došlo veoma brzo...

"Brzo smo se dogovorili za nastavak suradnje i sretan sam zbog ostanka u najdražem klubu. Prošla sezona je bila sjajna i nezaboravna. Nadam se da će iduća sezona biti također uspješna i da ćemo se ja i moji suigrači u što boljem izdanju predstaviti u Drugoj ABA ligi", izjavio je Zubac.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kada su u pitanju odlasci, poznato je da Široki neće nastaviti saradnju sa Antom Paninićem koji se tokom prošle sezone nije naigrao.

Top Komentari

Prazina
Jel toliko teško napisati kako je produžio ugovor s aktualnim ŠAMPIONIMA DRŽAVE? Hoće ti ruka otpasti ako to napišeš? Nije produžio ugovor s nekom drugorazrednom ekipom nego s najboljom i najuspješnijom BH ekipom zadnjih 30 godina i trenutnim šampionom
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi