Nakon epizode u Rudešu

Vazda se vratio u redove Mladosti · Zvanično

Nova akvizicija Mladosti iz Doboja kod Kaknja je mladi Anes Vazda.

Vazda je prethodnu sezonu proveo u Hrvatskoj nastupajući za Rudeš, no nakon godinu dana ponovo će obući dres Mladosti, što je ovaj premijerligaš danas i potvrdio putem zvanične stranice.

Sin nekadašnjeg fudbalera Željezničara Nermina Vazde sa ekipom Mladosti je, kako je navedeno, potpisao dvogodišnji ugovor i ojačat će konkurenciju u veznom redu. 

U posljednjem klubu Vazda se nije pretjerano naigrao, u HNL-u je sakupio tek devet minuta, ali kroz pripremne utakmice uspio je da se nametne treneru Mladosti i potom potpiše ugovor.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je inače ponikao u redovima Sarajeva, a u našoj zemlji je pored Mladosti još imao priliku nastupati za Travnik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.