Hasić se prisjetio sudara sa Isakovićem: Krv me počela gušiti, ostao sam i bez svijesti

Sigurno će dugo pamtiti duel sa Željezničarom

Hasić se prisjetio sudara sa Isakovićem: Krv me počela gušiti, ostao sam i bez svijesti

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović

Mladost je u subotu poražena od Željezničara na svom terenu 2:0. Plavi su pokazali više i zasluženo slavili golovima u drugom poluvremenu.

Ovaj meč obilježila je i neugodna povreda dvojice braniča Mladosti Aladina Isakovića i Šerifa Hasića.

Sudarili su se nakon kornera za goste, a Hasić je izvukao deblji kraj. Obliven krvlju napustio je teren, dok je Isaković ipak nastavio meč, ali uz pomoć doktora.

Hasić za SportSport.ba da ističe da se sada osjeća dobro, a prvo se prisjetio utakmice, odnosnog neugodnog sudara sa saigračem.

"Vidjeli ste sve. Bio je korner i obojica smo hrabro ušli u skok. Znali smo da Željo ima dobre skakače...Nismo se vidjeli ja i Isaković, razbio sam nos, a Isak glavu. Imao sam unutrašnje krvarenje, krv me gušila. Isak je hvala Bogu nastavio igrati na svoj rizik", ističe Hasić za SportSport.ba.

Jasno je bilo vidljivo svima na stadionu, ali i putem malih ekrana.

"Ostao sam na trenutak bez svijesti, ali sam brzo došao sebi. Hvala Bogu nije se radilo o potresu mozga".

Uskoro će početi sa treninzima.

"Osjećam se dobro. Imam otok, kao da sam imao boks meč. Moram odmoriti koji dan i počinjem sa treninzima", dodao je Hasić za SportSport.ba.

Hasić se u Mladost vratio iz TOŠK-a ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Brz oporavak
3 6
bananko
izdrzi majstore
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi