Vrijedna pobjeda Tuzlaka

Bošnjakoviću pao teret s leđa: Ne mogu opisati kakva sedmica je iza nas

Samir Mlaćo

Tuzla City je danas pred svojim navijačima savladala Borac 2:1.

Sve zanimljivo viđeno je u drugom dijelu, a domaći sigurno mogu biti zadovoljni.

"Nisam čovjek koji mnogo pokazuje emocije. Ne mogu opisati kakva nam je bila sedmica i kakav smo pritisak imali. Poraz u Bijeljini nas je mnogo koštao, mnogo je trebalo da dignemo ekipu. Zaslužili su ovi momci tri boda", kazao je Bošnjaković.

"Poslije prvog kola ubacili su nas u borbu za titulu, no mi smo prosječna ekipa. Sretan sam, iznijeli smo tešku utakmicu. Borac me iznenadio, napadali su nas i pritiskali, a nismo se zato spremali. U hodu smo uspjeli da se prilagodimo, a zaista moram pohvaliti i sudije. U bh. nogometu puno toga kreće naprijed", dodao je trener Tuzlaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.