Morali bi platiti i dodatnih 40 miliona eura?

Poslali pismo Manchesteru s upozorenjem da ne dovode Dybalu

Edmir Škorić

Bivši agenti Paula Dybale poslali su Manchester Unitedu pismo s upozorenjem da mogu biti na udaru za 40 miliona eura ako potpišu napadača Juventusa, tvrdi La Gazzetta dello SPort.

Manchester i Juve su skoro bili završili veliku razmjenu igrača, ali sada su sve manje šanse da vidimo Dybalin prelazak na Old Trafford.

Argentinac je zatražio je 12 miliona eura plus bonuse i još jednu proviziju u iznosu od 15 miliona eura za agenta Jorgea Antuna, ali postoje i drugi problemi.

Prema La Gazzetta dello Sportu, Dybalovi bivši agenti poslali su pravno pismo Manchester Unitedu u kojem ih upozoravaju da ne bi trebali dovesti Dybalu.

To je zato što su usred pravne tužbe protiv Dybale zbog kršenja ugovora nakon što je on 2017. godine prešao u drugu agenciju.

Tada je sklopio 10-godišnji ugovor sa starom agencijom, uloženo je mnogo novca, ali Dybala je izradio svoje bivše agente i odlučio da ih napusti, zbog čega se sada vodi parnica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako pobijede, Dybala i njegov klub morat će da plate oko 40 miliona eura odštete.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.