Zašto ga nije pozdravio?

Griezmann je maštao o igranju s Messijem, ali za Argentinca on kao da ne postoji

Edmir Škorić

Barcelona je u nedjelju igrala prijateljski meč s Arsenalom i pobijedila je 2:1, ali sa ovog duela nam dolazi zanimljiv video.

Messi zbog povrede nije igrao u nedjelju, pa je s klupe odgledao meč na Nou Campu, dok je priliku ponovo dobio Antoine Griezmann, koji je ovog ljeta kao veliko pojačanje stigao u Barcelonu.

Kada je izlazio iz igre, francuski napadač se rukovao sa svima, ali Messi je tada gledao u daljinu i čini se da nije imao ni želju da svom novom saigraču pruži ruku.

Mada, Griezmann obožava Messija i pohvalno govori o njemu, dok se na Messiju ne vide neki znakovi sreće što je stigao golgeter iz Atletico Madrida.

"Najbolji je! Kad govori, cijeli svijet sluša i on to zna. Želim da ga upoznam, gledam na treningu, igram sn jim, dodajem mu loptu... Razmišljao sam o tome i kada legnem, gledam njegove klipove. Bit će stvarno lijepo igrati zajedno", govorio je Griezmann po saznanju da će mu Messi biti saigrač.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Insreti sa klupe Barcelone tokom meča protiv Arsenala ne izgeldaju veselo, Griezmann djeluje usamljeno, Messi ga neće ni pogledati, ali ostaje da se vidi da li će to stvoriti problem u timu kada krene sezona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.