Veliki preokret: Neymar naredne sedmice potpisuje za Barcelonu!
Realno, to je i jedini način na koji je Barcelona mogla dovesti ovog igrača, jer toliko novca nemaju, a PSG nije htio nikakve razmjene.

Dogovor pri kraju

Veliki preokret: Neymar naredne sedmice potpisuje za Barcelonu!

Esmer Oštraković

Iako je prošle sedmice održan sasatanak između Neymara i čelnika PSG-a, na kojem je utvrđeno da će Brazilac teško ostvariti transfer u Barcu, desio se preokret.

On je sada jako blizu povratka u tim iz Španije, a navodno bi sve trebali biti završeno naredne sedmice.

Čelnici ovog kluba popustili su kada su shvatili da Neymar želi samo u Barcu, te da je krenuo unositi nemir u svlačionicu PSG-a, a sve kako bi otišao isforsirao transfer.

Navodno će biti dogovorena posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone, a ostalo je da se dogovori koliko će u sljedećem prelaznom roku Barcelona novca isplatiti PSG-u.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Realno, to je i jedini način na koji je Barcelona mogla dovesti ovog igrača, jer toliko novca nemaju, a PSG nije htio nikakve razmjene.

Neymar je također pristao i na smanjenje plaće, a Barca je oslobodila mjesto za igrača koji nije iz EU prodajom Malcoma.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Neymar .... Griezmann .... Suarez De Jong .... Messi .... Rakitić
0 5
Hooruk
Nikad Barcelona nije imala goreg predsjednika, taj ce ih odvesti u bankrot, brdo para potrosio a vecinom promasena pojacanja i rezultati izostali u odnosu kakvi su trebali biti.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi