Meč se igra u četvrtak

Navijači Malmea pripremaju paklen doček za Plemiće

Admin Čaušević

Prvi susret dvomeča trećeg pretkola Evropske lige Malmeu FF - HŠK Zrinjski igra se u četvrtak.

Meč će se igrati na gradskom stadionu u Malmeu, a interes za ovaj susret je ogroman te će tribine biti skoro pa ispunjene.

Prema dosadašnjim informacijama za utakmicu je prodato 7.000 ulaznica, a najvatreniji navijači švedskog tima popularni Suprasi pripremaju paklen doček za popularne Plemiće.

Navijači Malmea su poznati kao jedni od najboljih u Švedskoj i sigurno će se pobrinuti da na tribinama vlada sjajna atmosfera.

Kapacitet stadiona za međunarodne susrete iznosti 20.500 sjedećih mjesta, a nešto više od hiljadu ulaznica je rezervisano za predstavnike Zrinjskog te navijače mostarskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Početak meča je zakazan za 19 sati, a pravdu će dijeliti engleske sudije na čelu sa Stuartom Attwellom, dok su njegovi pomoćnici Constantine Hatzidakis i Daniel Richard Cook. Četvrti sudija je Simon Hooper, a delegat je Fion Pfortke (Njemačka).

Revnaš je na rasporedu 15. augusta i to na stadionu Pecara obzirom da stadion Pod Bijelim brijegom ne ispunjava uslove iz kategorije 3.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.