FOTO: Jabuka.tv

Brazilac ima 41 godinu

Legendarni Wagner još nije za staro gvožđe

Admin Čaušević

Wagner Santos Lago spada u uži krug igrača koji mogu poprimiti epitet najboljeg ikad koji je kročio bh. premijerligaškim terenima. 

Legendarni Brazilac je 15-ak godina kao član Širokog Brijega i Posušja "terorizirao" svoje protivnike. Za to vrijeme postigao je preko 120 golova u bh. eliti.

Iako je zvanično okačio kopačke o klin Wagner ne može bez fudbala, a i u Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica Širokog Brijega je pokazao da nije za starog gvožđa.

Wagner nastupa za ekipu Lijeve Obale, a sinoć je u duelu protiv bivšeg saigrača Jure Ivankovića zabio jedan od pet golova. Wagnerov tim je slavio sa 5:0 te se tako plasirao u četvrtfinale.

Inače, Wagner ima 41 godinu, a jasno je da mu je u krvi kao i većini Brazilaca da jednostavno uživa u fudbalu sve dok mu to njegovo tijelo dozvoli...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.