"Nije bilo lako, bili smo pod imperativom pobjede"

Sigurna pobjeda tima sa Pecare

"Nije bilo lako, bili smo pod imperativom pobjede"

S. Mlaćo

Široki Brijeg je sinoć bio uvjerljiv na svom terenu protiv Radnika iz Bijeljine.

Tim sa Pecare slavio je 3:0 i sada na svom kontu ima četiri osvojena boda.

"Čestitam momcima na prikazanoj igri i potpuno zasluženoj pobjedi. Vjerujte mi, nije im bilo lako, bili su pod velikim imperativom pobjede. Ipak, otvorilo nam se na samom počeku. Rano smo poveli odličnim pogotkom Tonija Jovića i samo dvije minute nakon toga ostali i s igračem više na travnjaku nakon isključenja Miloša Simonovića. Potpuno smo kontrolirali utakmicu, nametnuli svoj ritam igre i stigli do povećanja vodstva preko Dine Ćorića. U drugom poluvremenu smo morali malo bolje reagirati. Uslijed sigurnog vodstva došlo je do blagog opuštanja i nepotrebne nervoze koja se osjetila na našoj igri. No, sve dvojbe je riješio Dražen Bagarić svojim drugim ovosezonskim pogotkom i ovjerio našu potpuno zasluženu pobjedu. Vjerujem kako će ova pobjeda biti pravi vjetar u leđa za utakmice koje slijede. Hvala navijačima na podršci, ovo je naša zajednička pobjeda. Siguran sam kako ćemo se i ubuduće radovati zajedničkim uspjesima", kazao je nakon meča trener Širokog Brijega Denis Ćorić.

Široki Brijeg u narednom kolu dočekuje Sarajevo.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti