Kapetan Rođenih pred gostovanje na Tušnju

Denis Zvonić: Samo ja znam kako sam se osjećao, ali iz svega ću izaći samo jači

FK Velež u povratničku je sezonu u Premijer ligi ušao turbulentno. Tri meča i nijedan osvojen bod bili su dovoljni da s klupe mostarskog tima ode Ibro Rahimić, a njegovu užarenu stolicu preuzme Feđa Dudić koji ispred sebe ima zadatak probuditi Rođene i prekinuti crni niz.

Predstojeći vikend Velež s novim trenerom gostuje na Tušnju Slobodi koja je na svom terenu izuzetno neugodna te je pred mostarskim timom teška misija. 

Kapetan Rođenih Denis Zvonić za SportSport.ba govorio je o gostovanju na Tušnju te o stvarima koje su se izdogađale, a ni njemu samom nije bilo nimalo lako zbog nesretnog autogola koji je postigao u utakmici protiv gradskog rivala HŠK Zrinjski.

„Ne bih se previše osvrtao na ono što je prošlo i što je već sada iza nas“ – započeo je Zvonić i dodao: -„Mislim da nam je sada svima interes zajednički i što prije vratiti Velež u sigurne vode“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Sigurno da nije bilo lako nakon onog što se desilo, posebice onog protiv Zrinjskog gdje smo u najmanju ruku zaslužili da budemo neporaženi ali trudim se iz svega izvući nešto pozitivno i nešto što će mi pomoći u budućnosti. Na negativne komentare se nisam previše obazirao, dežurnih „znalaca“ uvijek ima. Samo ja znam kako sam se osjećao u tim trenutcima i nikome ne bih poželio taj osjećaj, ali ponavljam, iz svega ću izaći samo jači. Potporu sam dobio otamo odakle je bila najpotrebnija i to je najbitnije“.

„Mislim da vrijedimo puno više nego što tabela kaže. U sve tri ove utakmice smo isto tako mogli i slaviti ali platili smo izgleda danak neiskustvu dok nam je i sreća dobrano okrenula leđa. Mislim i vjerujem da ćemo već na Tušnju koji je neugodan teren za sve timove pokazati svoje pravo lice i da ćemo mi igrači dati sve od sebe da se u Mostar vratimo s pozitivnim rezultatom“ – kazao je stasiti stoper i kapetan Veleža Denis Zvonić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.