Tuzlaci žele novu pobjedu na Tušnju

Sloboda na Tušnju dočekuje Velež

Lazarević: Imamo problema sa igračkim kadrom, ali razmišljamo samo o tri boda

Emir Dindić

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju sutra će svoj susret odigrati stari sportski rivali Sloboda i Velež. Domaćini žele novu pobjedu kako bi zadržali priključak za vrhom tabele, dok će gosti iz Mostara tražiti prvu pobjedu u prvenstvu. 

"Izašli smo iz jedne utakmice na Koševu relativno prazni. Poslije te utakmice sve smo izanalizirali i pripremali se za Velež. Loše su startovali rezultatski, ali dobro smo ih snimili. U svakoj utakmici imali su po četiri-pet izglednih šansi, ali sreća nije bila na njihovoj strani", rekao je Lazarević te dodao:

"Imamo problema sa igračkim kadrom, gdje su Amer Bekić i Edis Smajić pod upitnikom. Emir Jusić dobio je pravo nastupa, te vidjećemo sutra hoće li početi u početnom sastavu. Mi sutra razmišljamo o tri boda i sve drugo za nas bi bio neuspjeh", završio je Lazarević.

Mladi fudbaler Saša Maksimović kaže da razmišlja samo o tri boda sutra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velež je izuzetno kvalitetan protivnik, stanje na tabeli ne odražava njihovu snagu. Sve osim naše pobjede bio bi veliki neuspjeh", rekao je Maksimović.

Podsjetimo utakmica između Slobode i Veleža na rasporedu je sutra sa početkom u 21:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.