Denis Zvonić: Samo ja znam kako sam se osjećao, ali iz svega ću izaći samo jači

Kapetan Rođenih pred gostovanje na Tušnju

Denis Zvonić: Samo ja znam kako sam se osjećao, ali iz svega ću izaći samo jači

FK Velež u povratničku je sezonu u Premijer ligi ušao turbulentno. Tri meča i nijedan osvojen bod bili su dovoljni da s klupe mostarskog tima ode Ibro Rahimić, a njegovu užarenu stolicu preuzme Feđa Dudić koji ispred sebe ima zadatak probuditi Rođene i prekinuti crni niz.

Predstojeći vikend Velež s novim trenerom gostuje na Tušnju Slobodi koja je na svom terenu izuzetno neugodna te je pred mostarskim timom teška misija. 

Kapetan Rođenih Denis Zvonić za SportSport.ba govorio je o gostovanju na Tušnju te o stvarima koje su se izdogađale, a ni njemu samom nije bilo nimalo lako zbog nesretnog autogola koji je postigao u utakmici protiv gradskog rivala HŠK Zrinjski.

„Ne bih se previše osvrtao na ono što je prošlo i što je već sada iza nas“ – započeo je Zvonić i dodao: -„Mislim da nam je sada svima interes zajednički i što prije vratiti Velež u sigurne vode“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Sigurno da nije bilo lako nakon onog što se desilo, posebice onog protiv Zrinjskog gdje smo u najmanju ruku zaslužili da budemo neporaženi ali trudim se iz svega izvući nešto pozitivno i nešto što će mi pomoći u budućnosti. Na negativne komentare se nisam previše obazirao, dežurnih „znalaca“ uvijek ima. Samo ja znam kako sam se osjećao u tim trenutcima i nikome ne bih poželio taj osjećaj, ali ponavljam, iz svega ću izaći samo jači. Potporu sam dobio otamo odakle je bila najpotrebnija i to je najbitnije“.

„Mislim da vrijedimo puno više nego što tabela kaže. U sve tri ove utakmice smo isto tako mogli i slaviti ali platili smo izgleda danak neiskustvu dok nam je i sreća dobrano okrenula leđa. Mislim i vjerujem da ćemo već na Tušnju koji je neugodan teren za sve timove pokazati svoje pravo lice i da ćemo mi igrači dati sve od sebe da se u Mostar vratimo s pozitivnim rezultatom“ – kazao je stasiti stoper i kapetan Veleža Denis Zvonić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1capljinac
Zvonicu ostani, Ibro ostani, chs1974 ostani hahahaha raduje me jedna istina....
3 10
nijepoznat
FK vrapcic na godinu opet federalna gdje im je mjesto
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti