Čelik izgubio od Željezničara

Ozer: Kod drugog gola se mogao svirati faul

Admin Čaušević

U derbiju 4. kola Premijer lige Čelik je rezultatom 0:2 pobijedio Čeliku. 

Zeničanima je ovo bio prvi poraz u sezoni. Hasan Ozer je poslije utakmice istakao žal što njegovi izabranici naviječ nisu nagradili pobjedom.

"Dobro smo počeli utakmicu isto kao protiv Sarajeva, imali smo podršku od navijača, igrali smo s visokim tempom i pritiskom, znali samo da Željezničar ima dobru organizaciju igre, željeli smo što više napadati po lijevoj strani i to smo dosta dobro igrali u prvom poluvremenu, rekao sam igračima da i nastavak trebamo igrati u istom ritmu, ali baš kao i protiv Sarajeva smo počeli drugo poluvrijeme, tada nismo primili, a sada jesmo, oni su dobro pripremili taktiku, rano primljeni gol nas je poremetio..."

Prokomentarisao je turski stručnjak i drugi gol Željezničara.

"Kod drugog gola je bila zanimljiva po meni, mogao se možda svirati i prekršaj, po meni je trebao svirati, a poslije primljena dva gola teško se vratiti..."

"Imamo dva poluvremena, bijelo i crno, žao nam je što smo izgubili, bila je dobra atmosfera, žao nam je što nismo pobijedili i naše navijače nagraditi pobjedom", rekao je Ozer.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će u petom kolu gostovati Zvijezdi 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.