Stevanović: Imamo nešto što dosad nismo imali, a i drugi nas ne shvataju ozbiljno

Defanzivac Plavih nakon meča

Stevanović: Imamo nešto što dosad nismo imali, a i drugi nas ne shvataju ozbiljno

E. Škorić

Siniša Stevanović je govorio nakon pobjede Želje u 4. kolu Premijer lige protiv Čelika u Zenici (2:0).

"Čestitao bih saigračima na ovoj velikoj pobjedi. Pokazali smo da smo konačno ozbiljna ekipa iako nas svi potcjenjuju. Velike ekipe uzimaju bodove na gostovanjima i kada ne ide dobro. Mislim da je to postala i naša odlika", rekao je Stevanović, koji je dodao:

"Idemo na pobjedu protiv Slobode. Imamo razloga da budemo optimisti. Idemo utakmicu po utakmicu iako su nas svi otpisali. Pokušat ćemo ostati na vrhu".

"Naša najveća prednost je to što imamo nešto što dosad nismo imali, to neko zajedništvo, a plus je i to što nas niko ne shvata za ozbiljno", zaključio je Stevanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi