Osim: Večeras sam bio cvjećka, a idiot me gađao pivskom flašom!

Zanimljivo je bilo na press konferenciji

Osim: Večeras sam bio cvjećka, a idiot me gađao pivskom flašom!

S. Mlaćo

Zanimljivo je bilo na press konferenciji poslije meča Čelika i Željezničara. Plavi su slavili 2:0 i zasluženo nose tri boda kući.

Nakon meča o susretu na prepunom Bilinom polju govorio je Amar Osim.

"Utakmica je opravdala epitet derbija. Sve je bilo na jako visokom nivou, obje navijačke skupine su za pohvalu. Ovo je rijetkost u BiH. Odličan ambijent, a utakmica je mogla zadovoljiti publiku. Bili smo spretniji, ali zasluženo smo dobili. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali velikih problema na početku, ali smo se kasnije stabilizovali. Gol nam je pomogao da se lakše osjećamo na terenu. Možda je dva razlike puno, možda je 2:1 realnije, kazao je Osim.

Osvrnuo se Osim i na situaciju kada je od jednog dijela navijača Čelika gađam čak i staklenom bocom tuborga. 

"Večeras sam bio cvjećka. Nisam nikom ništa rekao, nikom pokazao, nikom se okrenuo. Idiot me gađao flašom od tuborga. To je kreten. Amar danas nije ništa uradio. Nemojte pravdati vaše navijače. Ako je greška što sam bio na klupi, onda sam kriv. Ja nemam problema sa zeničkom publikom, čestom i pobijedim, eto sada i ja provociram. Poštujem i grad. Tačka", uzbuđeno kaže Osim.

O igri svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Lijevo krilo i lijevi bek su nam pravili probleme. Napravili smo neke rokade na poluvremenu i nismo onda imali više problema. Ne igra se na ovakvoj atmosferi svaki dan. Par mladih je podleglo atmosferi. Nije lako igrati zaista...".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nickizedostizeko
Jaraniko da si ti cvjecka ne bi tebe neko gađao flašom, ti si jedan običan morž. Ostat ćeš upamćen po kupovinama titula preko svog oca. Dzaba ti svi prijašnji podvizi kad si govno od čovjeka.
77 0
leader_of_wolves
Bio si ti moj kurac morzu, da ti nije oca bio bi kurac jos veci
2 60

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi