Jedinstvo remiziralo sa Zvijezdom

Jagodić nakon remija: Znali smo šta će raditi u drugom dijelu, ali nismo uspjeli odgovoriti

Samir Mlaćo

Jedinstvo je novu sezonu Prve lige FBiH startalo remijem protiv Zvijezde iz Gradačca (1:1).

Publika Pod Borićima vidjela je kvalitetan meč, a oba trenera su ipak mogla biti zadovoljna.

"Znao sam da nam dolazi jedan od favorita prvenstva. U takvoj utakmici kada napraviš četiri zrele prilike, a postignes samo jedan gol, može da u drugom dijelu uslijedi nešto ovako. Znali smo šta će oni uraditi u drugom poluvremenu, međutim nismo ni blizu odgovorili kako bi trebalo. Izgubili smo početkom drugog poluvremena kontrolu nad igrom", kazao je trener Jedinstva Vlado Jagodić.

"Namjerili smo na jednu izuzetno dobru ekipu. Oni tri igrača do 21. godine mijenjaju odmah zbog pravila i igraju iskusniji. Ostaje žal za našim šansama, cilj je bio da povedemo 2:0 i imamo sigurnost. Mi danas ipak trebamo biti zadovoljni bodom, mogli smo dobiti, ali i izgubiti. Dali smo maksimum, odmorit ćemo se i onda analizirati drugo poluvrijeme", dodao je Jagodić.

U narednom kolu Jedinstvo gostuje u Jajce Metallegheu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.