"Uz puni angažman možemo slaviti protiv Zvijezde"

Optimizam u Bihaću

"Uz puni angažman možemo slaviti protiv Zvijezde"

S. Mlaćo

Novi izazovi su pred nogometašima Jedinstva. Bišćani u prvom kolu nove sezone na svom terenu dočekuju Zvijezdu iz Gradačca i radi se o jednom od derbija kola.

Zvijezda se mnogo pojačala ovog ljeta i sigurno neće doći da se brani, dok u Jedinstvu pred svojim navijačima žele do prvih bodova.

"Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica protiv Zvijezde. Ipak, uz potpuni angažman svih igrača očekujemo pobjedu protiv odlične ekipe", istakli su Aldin Resić i Elvir Šušnjar, pomoćnici šefa struke Bišćana Vlade Jagodića.

Meč između Jedinstva i Zvijezde igra se sutra sa početkom u 17:30 sati, a na centru će biti Ernis Džemidžić iz Goražda. Prvi asistent je također iz Goražda, a to je Mirza Čehaja, dok je drugi asistent Boris Bilješko iz Novog Travnika. Četvrti sudac je Muamer Kurić iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aldin Neki
Kako sutra!? Ili je prekosutra?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi