Novo pojačanje

Nigerijac Prince Orizu stigao u KK Promo

Samir Mlaćo

Novi član Prvenstva BiH u košarci KK Promo Donji Vakuf nastavio je sa dovođenjem pojačanja.

Prije par dana saradnju s Promom je dogovorio 24-godišnji košarkaš po imenu Ervin Carlbe Lee koji u bh. klub dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inače igra na poziciji beka, a prošlu sezonu je igrao za Fort Fayne u razvojnoj NBA ligi.

Danas su u klubu iz D. Vakufa predstavili novo pojačanje. Radi se o nigerijskom košarkašu Prince Orizu koji bi trebao da popuni centarsku poziciju.

Ovaj 208 cm visoki košarkaš posljednji angažman imao je na Filipinima.

"Nadamo se da će novi, trenutno najviši igrač u rosteru Proma, ispuniti očekivanja trenera Hamde Frljka i donijeti puno radosti našim vjernim navijačima", istakli su iz KK Promo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.