Amerikanac prvo pojačanje KK Promo

Novi prvoligaš se pojačao

Amerikanac prvo pojačanje KK Promo

Košarkaški klub Promo vrijedno se priprema za sezonu u elitnom prvenstvu BiH.

Ekipa iz Donjeg Vakufa plasmana u viši rang se domogla kroz play-off gdje je bila bolja od Čelika, a danas je predstavljeno i prvo pojačanje za historijsku sezonu.

Saradnju s Promom je, naime, dogovorio 24-godišnji košarkaš po imenu Ervin Carlbe Lee koji u bh. klub dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inače igra na poziciji beka, a prošlu sezonu je igrao za Fort Fayne u razvojnoj NBA ligi.

"Ervinu želimo dobrodošlicu u Donjem Vakufu. Nadamo se da će brzo steći simpatije najboljih navijača u BiH", navode, između ostalog, iz ovog kolektiva.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Čelnici kluba pregovaraju s još nekoliko imena kako u narednoj sezoni u eliti ne bi bili samo prolaznici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi