Dudić uigrava ekipu

FK Velež sutra igra prijateljsku utakmicu

Endin Čaušević

FK Velež je u proteklom kolu Premijer lige BiH došao do prvog boda u novoj sezoni.

Rođeni su odigrali meč bez golova u gostima protiv tuzlanske Slobode i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza. No, Velež još uvijek čeka prvu pobjedu u novoj sezoni, a priliku za to će već imati za vikend kada im u goste stiže Široki Brijeg.

Također, u Tuzli je na klupi mostarskog kluba debitovao i novi trener Feđa Dudić kojem će sigurno trebati još neko vrijeme da se upozna s ekipom. Zbog toga je odlučeno da Velež iskoristi priliku da odigravanjem prijateljske utakmice.

Klub iz Mostara potvrdio je da će igrači ovog tima sutra odigrati prijateljsku utakmicu i to protiv Igmana iz Konjica. Utakmica se igra na stadionu Bjelopoljca u Bijelom Polju sa početkom u 17:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.