FK Velež sa Dudićem do prvog boda: Prilika utakmica je bila naša, ali osjeća se strah kod igrača...

Mostarci remizirali na Tušnju

FK Velež sa Dudićem do prvog boda: Prilika utakmica je bila naša, ali osjeća se strah kod igrača...

S. Mlaćo

U duelu Slobode i Veleža nije bilo pogodaka.

Mreže su mirovale i gosti su došli do prvog boda ove sezone.

Svoje viđenje nakon meča dao trener Mostaraca Feđa Dudić koji je tako debitovao remijem, a Rođeni su stigli do prvog boda. Jasno je bilo vidljivo da je Dudić unio pozitivni šok u ekipu nakon tri vezana poraza.

"Kada pogledamo u globalu remi je najrealniji. Prilika utakmica je bila naša, ono je teže promašiti. Osjeća se kod igrača strah od greške, od poraza... Bitan je bod za samopouzdanje. Biće ovo sve bolje, iz kola u kolo. Upisali smo se u tabelu, no ostaje žal za prvim poluvremenom", kazao je Dudić.

"Ovako treba da igra jedna ekipa svaku utakmicu. Izgarali smo do zadnjeg atoma snage. Nama je ovo satisfakcija za daljnji rad", jasan je novi trener Mostaraca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobio je i žuti karton.

"Zasluženo. Teško sam podnio promašaj Ćosića i šutnuo flašicu".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ljacmu1
Otkud sad strah? Pa, početkom godine je Zvonić rekao da bi u PL bili u samom vrhu.
0 5
Fce
Velez je ime I tradicija ali mora to puno bolje ako samo mislite opstati u lizi Moraju se milioni dolara uloziti drugacije ne ide
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi