8

Komentari (8)

jery
umjesto da podrzite svakog mladog trenera i da pokusaju napraviti nesto od ovoga sporta jer to rade osim novxa i za ljubav prema fudbalu vi samo psujete i vrijeđate ..ocito trebate psihijatra ali stvarno da imate redovne termine jer ste jako veliki bolesnici vi koji vrijeđate..
VelezMostar
niko od navijača ne vrijeđa trenera, al pravih navijača koji i dolaze na svaku utakmicu. Ovi niskomoralni pičkoplačenici koji nemaju klub koji vole a Velež mrze jer im je dosadno životu, jer su propalice, uličari neškolovani i neodgojeni, al ko ih je be.
nijepoznat
idu pripreme za federalku
nijepoznat
pripremaju se za federalnu
BJB1
Pripremaju se tvojoj sestri i mami ti svrsit u usta
Ljacmu1
Pripremaju se za iduću sezonu
BJB1
Ljacmu1
Pripremaju se za iduću sezonu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.