Bivši igrač Željezničara za SportSport.ba

Blagojević: Dolazim u Velež? Imam ugovor u Turskoj još godinu dana

Endin Čaušević

Jovan Blagojević je početkom ove godine napustio Željezničar i karijeru je nastavio u turskom Osmanlisporu.

Blagojević je u dresu Željezničara igrao skoro četiri godine, a prije toga u Premijer ligi BiH nastupao je još za mostarski Velež.

U javnosti su se pojavile špekulacije da bi se Blagojević mogao napustiti Osmanlisport i vratiti se u BiH i to upravo u dres Veleža.

Navijače mostarskog kluba zaintrigirale su špekulacije oko navodnog povratka Blagojevića koji bi sigurno bio veliko pojačanje. Ipak, ovaj 31-godišnji veznjak je za SportSport.ba demantovao ove navode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svašta se priča, a nisam ni s kim pričao i imam ugovor još godinu dana u Turskoj", kratko nam je rekao Blagojević.

Blagojević je ponikao u Čukaričkom, a još je u svojoj karijeri pored Želje i Veleža igrao za Šumadiju, Srem i Sinđelić Beograd.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.