FK Velež sutra igra prijateljsku utakmicu

Dudić uigrava ekipu

FK Velež sutra igra prijateljsku utakmicu

E. Čaušević

FK Velež je u proteklom kolu Premijer lige BiH došao do prvog boda u novoj sezoni.

Rođeni su odigrali meč bez golova u gostima protiv tuzlanske Slobode i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza. No, Velež još uvijek čeka prvu pobjedu u novoj sezoni, a priliku za to će već imati za vikend kada im u goste stiže Široki Brijeg.

Također, u Tuzli je na klupi mostarskog kluba debitovao i novi trener Feđa Dudić kojem će sigurno trebati još neko vrijeme da se upozna s ekipom. Zbog toga je odlučeno da Velež iskoristi priliku da odigravanjem prijateljske utakmice.

Klub iz Mostara potvrdio je da će igrači ovog tima sutra odigrati prijateljsku utakmicu i to protiv Igmana iz Konjica. Utakmica se igra na stadionu Bjelopoljca u Bijelom Polju sa početkom u 17:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
pripremaju se za federalnu
0 10
nijepoznat
idu pripreme za federalku
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti