15

Komentari (15)

SeoRusilac
Mahalske price
AmerZE1990
sprda se sa velezom ko kod stigne
nemozetako
Zeljkan se isprda sa vama, i to ubi vas sakama i nogama, a vi svirajte kurcu jel bio prekrsaj hahaha
ZE072
Ne zaboravi jablane jedan da vas je Celik za 4 minute potopio ko' titank. Zato poklopi se jer nemas pravo na rijec dok ljude ne pobjedite.
*p!p!t@*
Prejaki novinari. Protambura malo ko je na transfermarktu slobodan i onda povezuj s klubovima. Koji ste vi levati otac vas jebo sakati....
rd07
Nunobule majmun ga dovodi kako ne znate!
nemozetako
Glusposti se pisu, nema od Blagojevica nista. Covjek ima ugovor jos na godinu danam Transfermarkt ne azurira podatke kako treba, sjeti se samo Krcica da je do prije par dana bio u ekipi Veleza, a otisao ima godinu i po. Blagojevic ne dolazi. Kraj price.
velez mo
ON BI NAM DOSAO PRAVO,JEBIGA GDJE IMA VATRE IMA I DIMA,NEPRICA SE BEZVEZE.
nemozetako
Vjeruj da nema price, nemojtr se nadati. Znam ja da bi nam drama dobro dosao, to sve stoji, ali od Blagojevuca sad za sad nema nista.
velez mo
VIDICEMO OVOG KALEZICA NA OFANZIVNOM VEZNOM,TREBAO BI BITI DOBAR,JOS FAJIC KAD SE VRATI U FORMU,NECE BITI LOSE BAR DO POLUSEZONE DA OVO REMONTUJEMO KAKO TREBA,SLOBODA,CELIK,MLADOST,ZVIJEZDA,RADNIK,SVE SU TO EKIPE U NASEM RANGU AKO NE I GORE,SAMO SU IMALI SRECU U OVA 4 KOLA,PRORADICEMO U TO NESUMNJAM.
Fuke
velez mo ima li ko jos pojacanja
velez mo
fuke,NESTO SAM CUO ZA PETRA GRBIĆA IZ BUDUCNOSTI PODGORICE,STRASAN IGRAC,VIDICEMO
nemozetako
Nista ni od grbica velez_mo, vidjeces uskoro ko je novi igrac, ako uspiju dogovoriti.
milivoje
E jes transfermarkt relevantan,ublehas Zuka stavlja cijene,hahaha
Disha
Na transfermarku je bez kluba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.