Igraju protiv Villar Perose

Cristiano Ronaldo danas propušta tradiconalnu prijateljsku utakmicu Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas u svom trening centru igraju pripremnu utakmicu protiv Villar Perose.

Juventus tradiconalno pred početak svake sezone igra protiv Villar Perose, a tako će biti i ovaj put. Stara dama će u svom trening centru ugostiti italijanskog niželigaša, ali bez svog najboljeg igrača.

Naime, današnju pripremnu utakmicu će propustiti Cristiano Ronaldo koji ima malih problema s povredom. Radi se o istegnuću, ali nije u pitanju ozbiljnija povreda i očekuje se da Ronaldo bude u punom pogonu do kraja sedmice.

Ovo je loša vijest za navijače Juventusa koji su u velikom broju najavili dolazak na ovaj meč i to kako bi na djelu vidjeli Ronalda, ali na njihovu žalost ostati će uskraćeni za to.

Juventus novu sezonu počinje za deset dana kada će u okviru prvog kola Serije A prvak Italije igrati protiv Parme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.