Monaco bi 'pola' Juventusa
(Foto: EPA)

Trojica fudbalera na radaru

Monaco bi 'pola' Juventusa

M. Šljivak

Ekipa Monaca pokušat će do kraja prelaznog roka angažovati čak trojicu fudbalera torinskog Juventusa.

Na listi fudbalera Stare dame koje Kneževi žele dovesti u svoje redove su trojica fudbalera: Daniele Rugani, Blaise Matuidi i Mario Mandžukić.

Rugani je glavna želja Monaca. Međutim, njega će biti i najteže dovesti, jer je Juventus praktički već dogovorio sve sa Romom oko transfera ovog fudbalera.

Sa druge strane Mandžukić također ima veliki broj ponuda. Bio je slavni hrvatski fudbaler na korak od odlaska u Manchester United, ali je dogovor propao, a sada ga želi i Borussia iz Dortmunda.

Bit će interesantno vidjeti gdje će Mandžukić na kraju završiti, ali izvjesno je da odlazi iz Torina.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Blaise Matuidi je najrealnija opcija Monaca za dovođenje. Francuski fudbaler neće imati previše prostora za igru kod Maurizija Sarrija i izvjesno je da će on napustiti Torino.

Da li će neko od njih pojačati Monac znat ćemo u narednih 15-ak dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi