Cristiano Ronaldo kroz trofeje Lige prvaka objasnio koja je razlika između njega i Lionela Messija
Ronaldo je pet puta osvajao Ligu prvaka, dok je Messiju to pošlo za rukom četiri puta

Portugalac je na kraju i pohvalio Argentinca

Cristiano Ronaldo kroz trofeje Lige prvaka objasnio koja je razlika između njega i Lionela Messija

S. Pašalić

Cristiano Ronaldo se još jednom našao u prilici da uporedi sebe sa Lionelom Messijem i dao je zanimljivu izjavu.

Portugalac je govorio u dokumentarcu pod nazivom "The Making Of" i objasnio koja je razlika između njega i zvijezde Barcelone.

"Razlika kod mene je što sam igrao u različitim klubovima i također sam osvojio Ligu prvaka s različitim klubovima. Šest puta zaredom bio sam najbolji strijelac u Ligi prvaka."

"Nema puno igrača koji imaju pet naslova prvaka i zato mislim da se poistovjećujem s tim takmičenjem", rekao je Cristiano, iako je također pohvalio igrača Barcelone.

"Messi je izvrstan igrač koji će ostati upamćen ne samo po Zlatnim loptama, već i po tome što je uvijek bio iz godine u godinu, poput mene."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cristiano Ronaldo je do sada pet puta osvajao Ligu prvaka, četiri puta sa Real Madridom i jednom sa Manchester Unitedom, a sada isto želi uraditi i s Juvenusom.

Lionel Messi se s druge strane sa Barcelonom četiri puta popeo na krov Evrope.

Top Komentari

ljiljan
skroman kao i uvijek
5 0
adaStolac
Postujem svacije misljenje, za mene je messi nedodirljiv
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi