Trener Rođenih

Feđa Dudić: Ne bacam bombe, ne zavaravam navijače, ali oni zaslužuju veliki Velež

Midhat Šljivak

Velež je stigao do prve pobjede u sezoni.

U Mostaru je pao Široki Brijeg kojeg su Rođeni pobijedili sa 1:0 golom Nusmira Fajića.

Nakon meča trener Feđa Dudić je bio presretan zbog prva tri boda.

"Velika pobjeda. Limitrali smo Široki da nam ne stvori nijednu šansu. Ovo je nagrada i podstrek za moje momke. Ne bacam bombe, ne zavaravam navijače, ali obećao sam pošten rad, kad tako radiš, onda se sve vrati", rekao je Dudić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas se vratilo, momci su ginuli, publika nas je digla kada je bilo najteže. Publika zaslužuje da ima veliki Velež. Ne smijemo se zanositi, dokazali smo da možemo igrati i sa ovim većim. Hvala publici, a ovi momci dok sam ja ovdje ostavljat će zadnji atom snage", rekao je trener Rođenih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.