Pojedini igrači Veleža poslije prve pobjede završili na terenu, nagrađeni gromoglasnim apaluzom

Savladan Široki Brijeg

Pojedini igrači Veleža poslije prve pobjede završili na terenu, nagrađeni gromoglasnim apaluzom

A. Čaušević

Velež je iz petog pokušaja upisao pobjedu u povratničkoj sezoni u Premijer ligu. 

Izabranici Feđe Dudića su s minimalnih 1:0 pobijedili Široki Brijeg, a gol odluke u prvom poluvremenu postigao je Nusmir Fajić.

Tribine stadiona Rođeni su bile odlično ispunjene i ovaj put, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje.

Pojedini igrači Veleža su sjedli na teren nakon što su dali posljednji atom snage za pobjedu zbog čega su nagrađeni gromoglasnim aplauzom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Bravo Rodjeniiii..
2 0
Aduka
Bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi