Bekrić je postigao prelijep gol iz slobodnog udarca, a zbog poštovanja prema navijačima nije ga proslavio.

Nakon remija protiv Željezničara

Samir Bekrić: Neke stvari nisu bile do mene

Esmer Oštraković

Nogometaši tuzlanske Slobode odigrali su 2:2 na Grbavici protiv Žljezničara, a čak i da su sva tri boda otišla u Tuzlu ne bi bilo nezasluženo.

Povratak na Grbavicu u dresu Slobode imao je Samir Bekrić, te njegova ekipa kući ide uzdignute glave.

"Za mene je ovo bila jako posebna utakmica. Ovo je stadion na kojem volim da igram i uživam u tome. Bila je ovo jako teška utakmica. Ovaj bod nam jako mnogo znači jer smo ga uzeli najboljoj ekipi u ligi. Moram pohvaliti i ambijent u kojem je bilo jako lijepo igrati. Drago mi je što se Željo vraća tamo gdje mu je mjesto i navijači su to prepoznali", rekao je Bekrić.

Bekrić je postigao prelijep gol iz slobodnog udarca, a zbog poštovanja prema navijačima nije ga proslavio.

"Da kažemo da je to bilo slučajno. Šutirao sam i ušlo je. Mi smo došli da se nadigravamo. Imamo mladu ekipu i jako se trudimo. Ispoštovali smo ono što se tražilo od nas i to uvijek pokušavamo", rekao je Samir Bekrić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neke stvari nisu bile do mene. Otišao sam u Slobodu, profesionalac sam, dajem sve od sebe. Dobro se osjećam i mislim da se sve to sada vraća", završio je Bekrić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.