Osim: Trebamo biti sretni što smo izvukli bod

Željezničar remizirao sa Slobodom

Osim: Trebamo biti sretni što smo izvukli bod

Admin Čaušević

Željezničar je dva puta vodio, ali nije uspio pobijediti Slobodu u meču 5. kola Premijer lige. 

Okršaj starih rivala na stadionu Grbavica završen je rezultatom 2:2, a Amar Osim je poslije utakmice rekao da domaći trebaju biti zadovoljni bodom.

"Trebamo biti spretni što smo izvukli bod, u napadu smo lako dolazili u prilike, a odbrana je bila veoma konfuzna, utakmica je bila kod nas u kontra ritmu..."

Osim nije bio zadovoljan igrom u odbrani svog tima, posebice kod drugog gola Slobode kada je nakon kornera izjednačio Armin Hodžić.

"Dao bi neko drugi gol, golman je pogriješio, prije toga smo primili, u odbrani smo bili loši, Sloboda je došla, odigrala muški i čestitam im na bodu", kazao je Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar će u šestom kolu gostovati Širokom Brijegu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
SARAJEVO ŠAMPION!!!
10 0
sloboda1919tz
Jbg zeljo je bio malo bolji sloboda imala malo srece vise. Nije nam penal sviran al vratice se negdje i nama Nas svi podcjenjuju i to se obija od glavu polako Sloboda je ekipa koja ima skroz novi tim i zato oscilacije u igri ovolike ali nekog cemo raskovat dobro.Ko god kaze smece od ekipe da smo mi ih uvjerimo u suprotno .
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi