Petar Kunić već se danas pojavio na treningu Plemića

Kako je SportSport.ba i najavio

Petar Kunić na treningu Plemića

 Petar Kunić jako je blizu potpisu za HŠK Zrinjski.

Štoviše, stasiti napadač rođen u Drvaru već danas se pojavio ispred stadiona uoči treninga Plemića, a njegov transfer SportSport.ba je još jutros najavio.

Kunić u Zrinjski dolazi iz grčkog kluba AEL Larisa gdje se istini za volju i nije previše naigrao a prije toga pružao je sjajne partije u dresu banjalučkog Borca koje su ga i dovele do inostranog angažmana. 

Kunić je nastupao i za prijedorski Rudar te Radnik iz Bijeljine a jedno vrijeme igrao je i u B momčadi praške Dukle a ubilježio je i nastupe za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

U Premijer ligi je upisao 89 nastupa uz 22 pogotka i dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.