Zrinjski pronašao zamjenu za Irfana Hadžića?

Očekuje se ozvaničenje saradnje

Zrinjski pronašao zamjenu za Irfana Hadžića? · Saznajemo

HŠK Zrinjski bi danas ili sutra trebao dobiti novo pojačanje. Naime, Plemići će u svoje redove angažovati nekadašnjeg člana mlade reprezentacije BiH i banjalučkog Borca Petra Kunića.

Kunić je posljednji angažman imao u grčkoj Larisi, no brzo je dogovorio raskid saradnje i napustio ovaj klub.

"Želio sam da igram, ne da sjedim na klupi i dogovorili smo raskid", potvrdio je 25-godišnji napadač za SportSport.ba po rastanku sa Larisom.

Saznajemo da Kunić uveliko pregovara sa Zrinjskim i očekuje se ozvaničenje transfera.

Kunić bi u redovima tima iz Mosatara trebao biti zamjena za novog bh. reprezentativca Irfana Hadžića koji je prije par dana potpisao za Akhisar.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

Zanimljivo da je Kunić nastupao za omladinske selekcije Srbije, a zatim mladu reprezentaciju BiH. Bio je i član Borca, Dukle, Radnika, te Rudara iz Prijedora i Novog Pazara.

U Premijer ligi je upisao 89 nastupa uz 22 pogotka i dvije asistencije.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Hehehe idiota... pa sta ces u svinjskom raditi nego Lemdari grijati klupu....cuj doveden da zamijeni Hadzica hahahahah pa nije Krpic ili Ahmetovic... truba od igraca
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi