Press konferencija nakon meča

Musemić: Umorni smo, Šerbečić jedva hoda...

Edmir Škorić

Husref Musemić govorio je za medije nakon pobjede Sarajeva nad ekipom Radnika (2:1) u petom kolu Premijer lige.

"Teška utakmica. Mislio sam da ćemo u drugom poluvremenu riješiti utakmicu, ali očigledno da nismo imali ni svježine, a ni snage. Mislio da smo se osvježili u ovih pet dana, ali ove utakmice su ostavie traga", poručuje Musemić, pa nastavlja:

"Izgledali smo sporo i tromo, Radnik je preuzeo incijativu, pa smo primili gol, ali uspjeli smo postići još jedan gol i dobiti utakmicu. Čestitam igračima na pobjedi. Nije bilo loše u prvom poluvremenu."

"U Zenici smo trebali dobiti, pa nismo. Tako je u fudbalu, negdje vam se vrati. Morate shvatiti da smo umorni. Evo Šerbečić jedva hoda. Imamo veliki broj povreda, a čeka nas gust raspored. Moramo da igramo, vidjet ćemo šta će biti", tvrdi strateg Sarajeva.

Kako to da su gosti u drugom dijelu bili opasniji?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radnik je u drugom poluvremenu morao krenuti da nešto napravi jer je gubio, pa su uspjeli preuzeti sredinu i zabiti gol Ipak, srećom pa smo i mi zabili gol".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.