Musemić: Nismo imali svježine, ali bitno je da smo pobijedili

Trener Sarajeva

Musemić: Nismo imali svježine, ali bitno je da smo pobijedili

E. Škorić

Uz dosta problema Sarajevo je danas pobijedilo Radnik s 2:1.

Sarajevo je slavilo pogocima Velkoskog i Šerbečića, a Husref Musemić je nakon utakmice kazao:

"Teška pobjeda, nismo uspjeli kod 1:0 da postignemo možda drugi gol. Mislio sam da smo uspjeli da osvježimo, ali očigledno da nismo. Nismo imali svježine, ali najbitnije da smo pobijedili. Igrači su dali svoj posljednji atom snage da pobijedimo i to je najbitnije", rekao je Musemić, dodavši:

"Radnik je gubio 1:0, morao je pokušati nešto da uradi. Izašli su visoko, a mi u tom trenutku nismo imali ni svježine ni brzine da možda iz kontre riješimo utakmicu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hebibović i Šerbečić?

"Na kraju smo igrali s 10 igrača zbog povrede Šerbečića. On je odigrao puno utakmica u kratkom vremenskom periodu, pa se vjerovatno istrošio", dodao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
On voli Saraj'vo, pravi je hordas...
12 0
Plavi orkestar
Niste imali svjezine ali zato imate savez iza ledja koji osvaja titule umjesto vas.I pokatgad punac nešto osvoji,tu se savez ne mješa.
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi