Srećom, bez većih posljedica

Predsjednik Jedinstva imao saobraćajnu nesreću kod stadiona

Predsjednik federalnog prvoligaša Jedinstva Aldin Kulenović doživio je danas saobraćajnu nesreću.

Nesreća se dogodila u poslijepodnevnim satima nekoliko metara od samog stadiona, a od siline udara automobil VW Golf 5, kojim je upravljao Kulenović, odbačen je 40 metara.

Pri udesu Kulenović je ispao iz automobila i na kraju je, srećom, prošao bez težih povreda.

"Do nesreće je došlo kada se vojni transporter zabio direktno u automobil kojim sam upravljao. Sreća u nesreći je da sam ispao iz automobila, isječen sam, osjećam bolove, ali kako je moglo biti, dobro je...", kaže nam Kulenović.

Kulenović je za novog predsjednika tima iz Bihaća izabran u februaru koji je na toj poziciji naslijedio Ismeta Hadžimuratovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.