Mladi reprezentativac BiH

Ćavar ne trenira s Eintrachtom, čeka transfer

Njemački mediji pišu kako je naš Marijan Ćavar (21) i definitivno otpisan u Eintrachtu.

Čelnici bundesligaša iz Frankfurta žele do septembra što više olakšati platnu listu i riješiti se onih fudbalera od kojih nemaju koristi, a u tom kontektstu pominje se i ime upravo Ćavara.

Eintracht je mladog reprezentativca BiH doveo u januaru 2018. godine iz Zrinjskog, no ovaj se za vrijeme provedeno u klubu nije pretjerano pokazao, a prilično lošu minutažu imao je i za vrijeme epizode u Osijeku u kojem je boravio na posudbi.

Navodno Ćavar više ni ne trenira s fudbalerima Eintrachta i izvjestan je njegov odlazak do kraja prijelaznog roka, a u ovom trenutku nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru, niti pod kojim okolnostima bi transfer mogao biti realizovan. 

Osim Ćavara na izlaznim vratima Eintrachta se, između ostalog, nalaze još Nicolai Müller i Taleb Tawatha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.