Kevin Trapp napustio PSG i vratio se u Frankfurt

Vratio se u Njemačku

Kevin Trapp napustio PSG i vratio se u Frankfurt · Zvanično

E. Čaušević

Njemački goman Kevin Trapp napustio je PSG i odlučio se vratiti u Eintracht Frankfurt.

Trapp je u PSG stigao na ljeto 2015. godine i bio je prvi golman ovog kluba, ali se to prethodnih sezona promijenilo. Prošle godine ovaj 29-godišnji golman je u Frankfurtu bio na posudbi, a njemački klub je sada otkupio njegov ugovor.

PSG je na zvaničnoj stranici potvrdio da Trapp više nije član ovog kluba i da su ga odlučili prodati Frankfurtu. Njemački klub je učinio sve kako bi se Trapp vratio i to su na krjau uspjeli jer su ga platili oko sedam miliona eura.

Trapp je na golu Parižana branio na 91 utakmici u svim takmičenjima, te je osvojio preko deset trofeja otkako je 2015. godine stigao u ovaj klub. No, u narednoj sezoni nije htio biti rezerva i odlučio je da se vrati u Frankfurt.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

Top Komentari

AmarS
Ovo dođe kao da nije ni napustio klub.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi